КАКВИ СА РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ ЛЮБЕНЕ И СЕКС

By | November 5, 2013


снимки 1254Знаете ли,че съществува разлика между правенето на секс и любенето.Правенето на секс е физическия акт на споделеното удоволствие с партньора,а любенето е емоционалния,с който изразяваме любовта си.

Разбира се,двете неща могат да съществуват както поотделно,така и заедно.Може да се прави секс,без любене,любене,без секс,а най-добрия вариант е в комбинация от двете.

Жените очакват повече любене,а мъжете повече секс.

Жените искат повече прегръдки,целувки,любовни игри,разговори за чувства,романтика и емоционален контакт,а мъжете предпочитат повече спонтанност,страст,игрив и сладострастен секс.

Тези различни сексуални вкусове се коренят в различията между мъжете и жените.Мъжете са ориентирани в по-голяма степен към постигането на целта,а жените към създаването на взаимност и интимност.За повечето мъже е по-лесно да правят секс,отколкото да се любят,а за повечето жени е по-лесно да се любят,отколкото да правят секс.

Това не означава,че жените не обичат секса,нито пък,че мъжете не обичат да се любят.Мъжете искат повече спонтанност,страст.Те бленуват за интензивно отдаване,а жените за нежност и любене.

Грешката,която правят жените е,че осъждат партньора си,когато просто иска секс,като погрешно считат,че това е признак,че мъжът вече не изпитва чувства към тях.

Това все пак не означава,че трябва да се позволява на мъжа да бъде безчувствен или недостатъчно ласкав или да се изпълняват само неговите желания.Партньорите трябва да са равноправни в леглото.Все пак сексът е удоволствие за двама и е важно всеки да е удовлетворен,независимо дали е просто секс или любене.Всичко е въпрос на усещане на отделните личности.Определено,никоя жена няма да се съгласи на варианта-само секс да е постоянна практика.Така че,трябва да се търси баланса между партньорите.

Общоизвестно е,че няма жена,която да не обича секса.Ако жената отказва често на партньора си,означава,че мъжът е слаб любовник,егоист,който гледа само собственото си удоволствие,не се съобразява с желанията на половинката,не знае как и какво да й предложи и да я заинтригува.

Даниела Кушева

LOVENEWSLIFE.KUSHEVANEWS.COM

Литература:”Домашна библия”

Leave a Reply